Прегледи денес: 1

DVOKANALEN RUSKI OSCILOSKOP 100MHZ

100,00 Евра

Опис

PRODAVAM DVOKANALEN RUSKI OSCILOSKOP 100MHZ SKORO NOV

Детали

ГрадСкопје
Вид на огласСе продава
Состојба на предметПоловен
Тип на ценаЦената е фиксна

Погледни ги сите