Прегледи денес: 2

Turbo Servis – Turbini – Turbina – Reparacija – Novi Turbini

0,00 Евра

Опис

Турбо Сервис - Репарација на Турбина - Репарирање - Нови Турбини Turbo Servis - Turbini - Turbina - Reparacija - Novi Turbini Aкциски попуст за модели наведени во пост од следниов лин кhttp://www.carsystem.com.mk/turbini/reparacija-na-turbini-akcija/ - Висококвалитетна репарација на турбини за сите типови возила - Процесот репарација подразбира замена на оштетените делови со нови, проверка на работа на турбината по извршената замена на деловите, балансирање, чистење на постоечките делови од гарежи. Накратко, враќање на турбината во состојба приближна на новопроизведена компонента. - Цената на репарацијата зависи од повеќе фактори, поточно најповеќе од оштетеноста на компонентите - Гаранција на извршената репарација - Продажба на нови компоненти за репарација на турбини информации на 071 368 410 или 078 237 883

Детали

ГрадСкопје
Вид на огласСе продава
Состојба на предметНов
Тип на ценаЦената не е фиксна

Погледни ги сите